Westpac Head Office

Interior:

Geyer Perth

Builder:

Shape Australia

Photography:

D-Max Photography

Location:

Perth, Australia 


Awards:


Silver Award For Corporate and Commercial Design Of The Sydney Design Awards

Year:

2017

Westpac’s striking new headquarters in Perth embraces a relaxed tone driven by local character, delivering a truly agile workplace that sets a new benchmark within the Westpac Group portfolio.

The diverse landscape of settings levels encourages the WA team to be adaptable, resilient and connected.

The strategic and empathic design invites in the local community and elements of nature.

Leveraged from the success of Geyer’s strategic thinking for Westpac’s Barangaroo headquarters in Sydney, the workplace supports effective agile work practices tailored to Perth’s specific needs.

The design language is confident, legible, warm and approachable, with a sense of presence and longevity.